Over

Logo Cloud Wine wijncursussen (transparant) wide

Over Cloud Wine

Wij bieden hoogwaardige en erkende wijncursussen aan consumenten en professionals. Of je nu een beginner of een bedreven liefhebber bent, een ervaren sommelier of een wijninkoper, met een Cloud Wine wijncursus maak je altijd een goede keuze. Bij Cloud Wine krijg je niet een overvloed aan details, maar juist de essentie verpakt in toegankelijke wijncursussen. Kennis die je direct in de praktijk kunt toepassen bij het winkelschap, in een restaurant of voor je professie.

Krijg het vertrouwen om altijd een goede wijnkeuze te maken met de wijncursussen van Cloud Wine.

Over Robert

Ha wijnliefhebber! Ik ben Robert en ik geloof in het eerlijke verhaal. Sinds 2015 heb ik veel ervaring opgedaan in de wijnindustrie. Zo heb ik gewerkt als sommelier, wijndocent en bij een wijnkwaliteitsinstituut. Al deze ervaringen komen samen in Cloud Wine.

Na het behalen van een van de hoogste internationale wijnopleidingen keek ik terug op wat ik geleerd had. Het viel mij op dat veel wijncursussen focussen op details die niet direct toepasbaar zijn in je dagelijks wijnplezier. De Cloud Wine wijncursussen zijn anders. Je leert wat echt van pas komt en de Cloud Wine leermethoden zorgen dat je alle opgedane wijnkennis beter onthoudt. Na een wijncursus zeg je: dit was heel leuk én hier heb ik echt wat aan!

Wil je meer weten over een wijncursus, de wijnexamens of iets anders? Stuur ons gerust een bericht.

Robert schenkt witte wijn in tijdens cursus (square) - by Cloud Wine wijncursus

blije cursisten

reviews

jaar docent ervaring