Over Cloud Wine

Cloud Wine wijncursussen Robert de Zeeuw

Wat onderscheidt Cloud Wine

Sta jij ook vaak voor een wijnschap met 100 wijnen en weet je niet welke je moet hebben? Daarom heeft Cloud Wine unieke wijncursussen ontwikkeld, omdat iets leren leuk is, maar iets kunnen leuker! Andere wijncursussen bieden algemene wijnkennis wat veel en droog (wijngrapje!) kan zijn. Het helpt je niet perse om de juiste wijn te vinden. Cloud Wine geeft jou onmisbare wijnkennis en leert hoe jij die kan toepassen wanneer je voor het schap staat of in een restaurant bent. Daarmee heb jij straks de handvatten om altijd een goede wijnkeuze te maken!

Over Robert

Robert is een bioloog die wijncursussen geeft. Hij bezit een van de hoogste internationale wijndiploma’s. Het willen begrijpen zit in zijn bloed en hij wil wijn voor jou begrijpelijk maken; de wijnwereld is al onduidelijk genoeg. Daarom krijg je in zijn wijncursussen niet een overvloed aan algemene informatie, maar juist de essentie verpakt in een unieke lesmethode. Kennis die je direct in de praktijk kunt toepassen bij het winkelschap of in een restaurant. Zo kan jij als wijnliefhebber overal en altijd de goede wijn kiezen.

Ik kies

Jij kiest

Wijnkeuze

Cloud Wine in cijfers

Robert stelt hoge eisen en pleit voor een eerlijke, duurzame wereld. Dit vind je terug in zijn wijncursussen door het gebuik van een zorgvuldige wijnselectie en hoogstaande lesinhoud.

level 4 gecertificeerd

jaar ervaring

wijncursussen

blije cursisten