Wijncursus in Amsterdam

Cursuslocaties van Cloud Wine in Amsterdam

Met de wijncursussen van Cloud Wine leer je altijd een goede wijnkeuze maken. En hoe leer je dat nou beter in een omgeving waar wijn verkocht wordt!? Cloud Wine zorgt dat jij door de bomen het bos kan zien en de stappen kent om altijd de juiste wijn te vinden. Ga van wijnkeuze stress naar wijnkeuze succes.

Cloud Wine biedt wijncursussen aan in Amsterdam. Onze hoofdstad kent veel wijnwinkels en wijnspeciaalzaken. Alleen met de beste en meest bijzondere wijnverkopers in Amsterdam gaat Cloud Wine een samenwerking aan. Je hoeft je geen zorgen te maken over smalle grachten en drukke toeristenstraatjes, de locaties zijn goed bereikbaar. Kom gerust op de fiets of met het OV: dan ben je ook nog eens duurzaam en verantwoord bezig.

Cursus in Amsterdam bij wijnwinkel Cave de l ‘Est

De wijncursussen in Amsterdam worden gehouden in de beste wijnspeciaalzaak van de hoofdstad genaamd Cave de l’Est. Hier vind je een groot assortiment van betaalbare tot de meest bijzondere wijnen. De eigenaar Erik weet ontzettend veel over zijn wijnen en selecteert ze op basis van terroir (zeg maar alles wat lokaal invloed heeft op de wijnstijl). Cloud Wine schenkt dan ook graag zijn wijnen tijdens de wijncursussen.

Meer over de cursuslocatie

Wijnwinkel Cave de l’Est bevindt zich in Amsterdam Oost in de hippe Pretoriusstraat. Het ligt op 10 minuten lopen vanaf het Amstel station en brengt je langs de mooie Transvaalkade. Andere bekende oriëntatiepunten in de buurt zijn het Oosterpark, het Beukenplein, de Wibautstraat en Amsterdam Oostpoort.

Bekijk de locatie op Google Maps: Pretoriusstraat 68D, 1092 GJ te Amsterdam

Bezoek de website: wijnwinkel Cave de l’Est