Wijncursus in Utrecht

Cursuslocaties van Cloud Wine in Utrecht

Met de wijncursussen van Cloud Wine maak je nooit meer de verkeerde wijnkeuze. Het is dan ook extra leuk om tijdens de cursus omringd te worden door wijn. Met Cloud Wine leer jij door de bomen het bos te zien en kies je gemakkelijker een fles wijn uit in een winkel of van de wijnkaart.

Ook in Utrecht volg je wijncursussen van Cloud Wine. De Domstad ligt in het hart van Nederland en kent veel leuke wijnbarren en wijnwinkels. Cloud Wine werkt samen met gepassioneerde eigenaren en wijnfanaten. De locaties liggen op loop- of korte fietsafstand van het centrum en Utrecht Centraal Station. Ideaal voor als je in Utrecht woont, maar ook goed bereikbaar vanuit omliggende steden.

Cursus in Utrecht bij wijnbar VinVin

Cloud Wine en wijnbar VinVin delen graag hun enthousiasme over wijn. Een samenwerking voor het aanbieden van wijncursussen in Utrecht lag dan ook voor de hand. Bij VinVin volg je de niveau 1 Wijncursus Start. VinVin onderscheid zich door persoonlijk advies te geven in plaats van je te laten puzzelen met een wijnkaart. Na een wijncursus van Cloud Wine begrijp je niet alleen beter dat advies, maar weet je ook zélf welke wijnen je lekker vindt.

Meer over de cursuslocatie

Wist je dat wijnbar VinVin de eerste wijnbar is van Utrecht? Dit verborgen juweel ligt in een rustig zijstraatje van de Neude. Met eigenaar Julian aan het roer werd VInVin zelfs uitgeroepen tot ‘Wijnbar van het Jaar’. Dé ideale plek voor een wijncursus in het hart van Utrecht. Kom gerust met de fiets, of lopend vanaf het Centraal Station.

Mocht je willen kun je na de cursus natuurlijk nagenieten met een wijn en hapje bij VinVin. Er is een knusse zithoek, een zonnig terras en gezellige tafels voor twee. Heb je grotere trek? Er zitten veel goede restaurants in de buurt, zoals in de Voorstraat, om je perfecte middag uit mee af te sluiten.

Bekijk de locatie op Google Maps: Predikherenstraat 19, 3512 TL Utrecht

Bezoek de website: wijnbar VinVin

Cursus in Utrecht bij wijnwinkel Vleck

In de gezelligste winkelstraat van Utrecht en midden tussen de wijnschappen is een wijncursus volgen bij Vleck een feest. Deze wijnwinkel richt zich op biologische en biodynamische wijnen en natuurwijnen. Dit past uitstekend bij de duurzame insteek van Cloud Wine. Eigenaar Arjen en zijn medewerkers kunnen je alles over hun wijnen en wijnmakers vertellen. Cloud Wine schenkt enkele wijnen van Vleck tijdens de cursussen, dus kom ontdekken dat natuurwijn naast duurzaam ook heel smaakvol kan zijn. Bij Vleck in Utrecht kun je zowelde niveau 1 Wijncursus Start. als niveau 2 Wijncursus Beginner en niveau 3 Wijncursus Kenner volgen. Word een wijnkenner en leer bewust goede wijnkeuzes maken met een cursus van Cloud Wine.

Meer over de cursuslocatie

Pure passie voor wijn, dat vind je bij Vleck Utrecht. In de vorm van pure (natuur)wijnen als ook puur enthousiaste bij de eigenaar zelf. Deze authentieke wijnwinkel ligt op een mooie locatie net buiten het centrum van Utrecht. Het is een fietsvriendelijke straat op nog geen 10 minuten afstand van het Utrecht Centraal Station. Ook met het openbaar vervoer is deze wijncursuslocatie uitstekend bereikbaar. Kom je met de auto? Parkeer dan bij parkeergarage Kruisstraat, vlakbij de wijnwinkel (tip: overweeg de avondkaart). Tot snel bij een van de wijncursussen van Cloud Wine in Utrecht!

Bekijk de locatie op Google Maps: Nachtegaalstraat 72, 3581 AM Utrecht

Bezoek de website: wijnwinkel Vleck Utrecht