Wijncursus cadeaubon

Het leukste cadeau, een Cloud Wine wijncursus

Zoek je een leuk cadeau? Met een Cloud Wine cadeaubon maak je iemand gegarandeerd blij. Een origineel cadeau en geschikt voor elke gelegenheid. De cadeaubon kun je ook bestellen als je zelf een wijncursus wilt doen, maar nog niet weet welke datum. En oh ja, je bent ook nog een beetje duurzaam bezig: geef geen spullen, geef een skill! Bestel gauw jouw wijncursus cadeaubon van Cloud Wine.

 

Cadeaubon wijncursus voorbeeld - by Cloud Wine

Cadeaubon wijncursus in Utrecht en Amsterdam

Met de Cloud Wine cadeaubon geef je een handige skill cadeau. Laat de wijnwereld niet langer overweldigend zijn. Verkrijg in korte tijd de kennis en het overzicht om altijd de juiste wijnkeuze te kunnen maken. Daarom is de cadeaubon gegarandeerd leuker en weer eens wat anders dan die Intratuin, Bol.com, Coolblue, VVV, Nationale Bioscoop, sauna of Diner bon. En in tegenstelling tot deze cadeau bonnen is de Cloud Wine cadeaubon onbeperkt geldig. Geen stress of zorgen dus dat je de cadeaubon niet op tijd kan verzilveren.

Hoe werkt de cadeaubon

Bestel hieronder een digitale of fysieke cadeaubon. De digitale bon ontvang je binnen één dag in je e-mail. Kies je voor een fysieke bon als cadeau, dan stuurt Cloud Wine binnen één dag een mooi geprinte cadeaubon naar jouw thuisadres of het adres van de gelukkige. Je kunt een bedrag of een van de wijncursussen cadeau doen. Wil je een wijncursus aan meedere personen geven, ook dat is mogelijk.

Op de cadeaubon staat een unieke code die de gelukkige kan gebruiken bij de aankoop van een wijncursus.

Een wijncursus doen wanneer jij wilt

Wil je zelf een wijncursus doen, maar kun je nog geen datum kiezen? Koop gewoon een cadeaubon en beslis op het laatste moment wanneer je wilt aansluiten bij de wijncursus. Het voordeel is dat je niet vast zit aan een datum. Leve de vrijheid!

Een cadeaubon voor elke gelegenheid

De Cloud Wine cadeaubon is er voor iedereen. Of je nu een verjaardag, huwelijk, vaderdag, moederdag, valentijnsdag, Sinterklaas, kerst, een jubileum of andere feestelijke gelegenheid te vieren hebt, met dit cadeau zit je goed! Natuurlijk is de cadeaubon ook leuk om als uitje te geven of gewoon zomaar, omdat het kan.

Cadeaubon bestellen