Wijncursus cadeaubon

Het leukste cadeau, een Cloud Wine wijncursus

Altijd lastig om een leuk cadeau te verzinnen voor iemand zijn verjaardag, huwelijk of andere feestelijkheid. Zoek niet verder! Met de Cloud Wine cadeaubon maak je iemand gegarandeerd blij. Een origineel cadeau en geschikt voor iedereen. Bovendien ben je ook nog een beetje duurzaam bezig: geef geen spullen, geef een skill! Bestel gauw jouw wijncursus cadeaubon van Cloud Wine.

Cadeaubon wijncursus voorbeeld - by Cloud Wine

Hoe werkt de cadeaubon bestellen

Ga naar het bestelformulier hieronder. Vul jouw gegevens in. Vervolgens kun je een bedrag kiezen of een van de wijncursussen cadeau doen. Daarna kies je tussen een digitale of fysieke cadeaubon. De digitale bon ontvang je binnen één dag in je e-mail. Kies je voor een fysieke bon als cadeau, dan stuurt Cloud Wine binnen één dag een mooi geprinte cadeaubon naar jouw thuisadres of direct naar het adres van de gelukkige. De Cloud Wine cadeaubon zit in een feestelijke envelop en maakt het geven of ontvangen extra leuk.

Hoe verzilver ik mijn cadeaubon

Heb je een Cloud Wine cadeaubon gekregen? Gefeliciteerd! Binnenkort leer jij altijd een goede wijnkeuze maken tijdens een van de gezellige wijncursussen.

Op de cadeaubon staat een unieke code die je kan gebruiken bij de aankoop van een wijncursus. Ga naar de Tickets pagina om jouw bestelling te plaatsen en vul aan het eind de coupon code in. Mocht je er onverhoopt niet uitkomen, neem gerust contact met ons op.

Hoelang is mijn cadeaubon geldig

Als extra verrassing is de Cloud Wine cadeaubon onbeperkt geldig! Met andere woorden, jouw cadeau blijft het geld waard en het geld blijft een cadeau waard. Dus, koop met een gerust hart de wijncursus cadeaubon. Alvast veel plezier gewenst bij het geven!

Cadeaubon bestellen

 

Cadeaubon wijncursus in Utrecht en Amsterdam

Met de Cloud Wine cadeaubon geef je een handige skill cadeau. Laat de wijnwereld niet langer overweldigend zijn. Verkrijg in korte tijd de kennis en het overzicht om altijd de juiste wijnkeuze te kunnen maken.

Dat maakt de cadeaubon van Cloud Wine gegarandeerd leuker en weer eens wat anders dan die Intratuin, Bol.com, Coolblue, VVV, Nationale Bioscoop, sauna of Diner bon. In tegenstelling tot deze cadeau bonnen is de Cloud Wine cadeaubon onbeperkt geldig. Geen stress of zorgen dus dat je de cadeaubon niet op tijd kan verzilveren.

Een cadeaubon voor elke gelegenheid

De Cloud Wine cadeaubon is er voor iedereen. Of je nu een verjaardag, huwelijk, vaderdag, moederdag, valentijnsdag, Sinterklaas, kerst, een jubileum of andere feestelijke gelegenheid te vieren hebt, met dit cadeau zit je goed! Natuurlijk is de cadeaubon ook leuk om als uitje te geven of gewoon zomaar, omdat het kan.